Youth Speak Forum у хотелу Крагујевац

Студентска организација AIESEC у хотелу Крагујевац организује пројекат Youth Speak Forum

Студентска организација AIESEC 24. новембра у хотелу „Крагујевац“ организује пројекат Youth Speak Forum који има за циљ да код младих људи подигне свест о битности неформалног образовања и предузетништва.

Студенти и млади ће имати прилику да два дана раде са успешним лидерима данашњице, као и са представницима корпоративног, некорпоративног и јавног сектора како би заједно дискутовали и решавали глобалне проблеме и изазове.

Како би идентификовали проблем који млади имају данас, огранизација AIESEC је реализовала Serbia Youth Voice анкету у сарадњи са Coca Cola Hellenic и ГФК. Анкета је показала да студенти највише желе да раде на развоју неформалног образовања и предузетништва, па је тако и сам Youth Speak Forum окренут ка овим темама.

Представници Delhaize Serbia, Призма, Watchout Security, ПМЦ, као и предавачи Иван Минић, Иван Марковић, Владимир Џенопољац на Youth Speak Forum-у ће организовати радионице на једниствен и креативан начин, тако да циљ радионица буде проналажење акционих корака за решавање проблема са којима се млади сусрећу.

Број учесника на радионицама ће бити ограничен, зато позивамо све заинтересоване студенте да се што пре пријаве на следећем линку ПРИЈАВА

Учествовањем на Youth Speak Forum-у имаћете прилику да сазнате више о Global Talent програму стручних плаћених пракси у иностранству. Овај програм има за циљ да младим људима да интернационално лидерско искуство кроз рад у компанијама у струци. Применом знања стеченог на факултету у интернационалном окружењу имате прилику да развијете себе, а након повратка у Србију имате веће и релевантније знање у потрази будућег запослења, или покретању сопственог бизниса.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. За више информација посетите хттп://аиесец.рс/ и хттпс://ввв.фацебоок.цом/АИЕСЕЦсербиа.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.