Занимљив викенд – Јатачење 2015 у Свечаној сали ПМФ

Овог викенда у Свечаној сали ПМФ-а у Крагујевцу, биће организовано девето окупљање и дружење љубитеља Warhammera и друштвених

Овог викенда у Свечаној сали ПМФа у Крагујевцу, биће организовано девето окупљање и дружење љубитеља Warhammera и друштвених игара, под називом Јатачење 2015″.

У оквиру Јатачења биће одиграно и неколико квалификационих мечева за национални тим у Warhammera у, који ће представљати Србију на ЕТЦ (Европском тимском шампионату), који ће се ове године одржати у Прагу.

И у суботу и недељу, Јатачење“ ће трајати 11-19 сати, а за то време обавиће се и промоција бројних друштвених игара.

У оквиру целодневних догађаја, током оба дана биће игране и представљане игре Warhammer Fantasy Battles, разне друштване игре Boardgames, Role-Play игре (FRP-RPG), Mordheim i Bloodbowl, „Kubure“, X-Wing.

Током оба дана од 12 часова биће представљен Demogods Rising, у суботу од поднева на програму је представљање Subboteo стоног фудбала, ау недељу у исто време Flames of War-a.

Организатори напомињу да се овде не ради о рачунарским играма, већ играма за које је неоходан директан контакт са живим људима, које самим тим јачају комуникацију и поспешују стварање старомодних пријатељстава у времену када све мање комуницирамо са људима, а живу реч мењамо текстуалним отисцима на екрану .

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.