Жарко Лаушевић са екипом филма „Смрдљива бајка“ у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза

Специјална пројекција филма Мирослава Момчиловића у биоскопу Cineplexx

Жарко Лаушевић после 20 година на великом биоскопском платну! Специјална пројекција домаћег филма „Смрдљива бајка“, одржаће се ове суботе, 28. новембра у 20:40 часова у биоскопу Цинеплекк Крагујевац Плаза. Тим поводом, посетиоце биоскопа ће поздравити део ауторске и глумачке екипе филма, које ће предводити главни глумац Жарко Лаушевић и редитељ Мирослав Момчиловић.

И у слици иу звуку овај филм садржи јединство супротности. Смрад и бајку. Романтику у шахту. Држање за руку на депонији смећа. Кадар сцене са камером без статива у апокалиптичном амбијенту. Ноћне сцене на клупи слично као филму ‘Светлости велеграда’ Чарлија Чаплина. Сцене на депонији инспирисане филмом ‘Додескаден’ Акира Куросаве. Доминантна боја у фотографији биће боје рђе. Јер рђа и јесте свуда око њих. Мома је скитница који живи у напуштеној фабрици и пати од депресије. Ема је скитница која живи у шахту и лечила се од алкохолизма. Ема је некада давно изгубила бебу и то је преокренуло њен живот. Мома се заљубљује у Ему. Они почињу да живе заједно у потпуној немаштини. Једно другом улепшавају дане. Венчавају се. Венчава их Краљ клошара који живи на депонији. Мома и Ема одлазе на медени месец и том приликом наилазе на остављену бебу поред контејнера. Настављају породични живот у троје.

 

Карте за специјалну пројекцију су већ у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx Крагујевац Плаза, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.