AIESEC Крагујевац – Колико степеника ти је потребно за инострану праксу у маркетингу?

Мислиш да ниси довољно квалификован да баш ти стекнеш практично искуство у иностранству? Машташ да након студија одеш

Колико степеника ти је потребно за инострану праксу у маркетингу?  Ухвати прилику данас!

Мислиш да ниси довољно квалификован да баш ти стекнеш практично искуство у иностранству? Машташ да након студија одеш у другу земљу, примениш своје теоријско знање и радиш изазован посао? Прилика за то ти се указује данас!

Увек смо при ставу да се у иностранству ствари боље одвијају, да је проценат запослености већи него у Србији. Због тога понекад и пожелимо да напустимо нашу земљу. Или можемо можда да унапредимо себе и стекнемо ново знање у иностранству које бисмо применили у својој локалној заједници? Програм Глобал Талент вам управо то и пружа, прилику за професионално искуство у иностранству намењено свим студентима завршних година и постдипломцима, у области маркетинга.

Маркетинг праксе нуде професионално усавршавање, али и стицање нових знања из области интернационалног маркетинга, менаџмента, истраживања тржишта, као и унапређење вештина у самој продаји. Праксе се реализују у трајању од 6 месеци до годину дана и практикант има прилику да искуси живот у другој земљи кроз самосталну зараду током трајања праксе у компанији у којој ради.

Све што је потребно за учешће у програму Глобал Талент је да сте студент завршне године факултета економских усмерења, менаџмента и сличних, да поседујете одређено искуство у сфери маркетинга и да је Ваш ниво знања енглеског језика Б2.

Прилику да обављате стручну праксу имате у Немачкој, Мађарској и Кини. Уколико желите да се више информишете о даљем процесу учешћа на овој, или праксама попут ове, посетите званични веб сајт AIESEC организације http://aiesec.org.rs/global-talent где можете прочитати приче младих људи који су се већ опробали у Глобал Талент праксама, или се пријавите директно на следећем линку и бићете контактирани у року од 48 часова.

Само неке од предности учешћа у овом програму јесу стицање глобалне перспективе, развој предузетничког духа, интернационална мрежа контаката, живот у другој средини и култури, усавршавање страног језика и друге. Рад у интернационалном окружењу као прилика да се знања, искуства и вештине размене са другим културама, данас је једна од кључних ствари која издваја успешне младе људе.

AIESEC  је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC  представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC  пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.
Дијана Трунић
Потредседница за маркетинг и односе са јавношћу
AIESEC Крагујевац
Мобилни: +381 62.363.203
Е-маил: dijana.trunic@aiesec.net

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.