AIESEC – Global Talent програм интернационалних стручних пракси

Започни своју каријеру данас! Global Talent програм интернационалних пракси пружа вам могућност да теоријска знања стечена на факултету

Global Talent програм интернационалних стручних пракси
Transfer your knowledge, educate the world!
Започни своју каријеру данас! Global Talent програм интернационалних пракси пружа вам могућност да теоријска знања стечена на факултету примените на иностраном тржишту и тако се диференцирају на тржишту рада. Кроз овакву врсту праксе уједно усавршавате страни језик, добијате широко разумевање пословања у иностранству и осамостаљује се кроз живот у другачијој средини и култури.У оквиру овог програма издвајамо Global Talent праксе у области едукације које имају за циљ да обезбеде нови, модернији и бољи систем образовања, пре свега у земљама у развоју. Учешћем у Global Talent програму пракси имаћете прилику да професионално развијајући личне вештине позитивно утичете на решавање једног од највећих изазова данашњице, а то је креирање новог и бољег образовног система. Ово је прилика да кроз јединствено искуство теорију са студија примените у пракси, тиме усавршавајући вештине предавања и страни језик, усвајајући нове методе рада у образовању, ширећи своју међународну мрежу контаката, а све то кроз усвајање глобалне перспективе на свет.Земље у којима можете обављати стручне плаћене праксе из области едукације су Русија, Колумбија, Турска и Египат, и то у просечном времену трајања од 3 до 6 месеци, што се одређује конкретно са институцијом у којој се пракса обавља. Обављање праксе у овим земљама одвија се у језичким едукативним центрима, камповима, вртићима и компанијама, уз обезбеђену новчану надокнаду у висини просечне зараде у датој земљи.Могућност одласка на едукативну плаћену стручну праксу у области предавања енглеског или других језика имају студенти завршних година и дипломирани студенти факултета или виших школа. За обављање праксе претходно искуство није неопходно, али је свакако пожељно, док је услов одласка на праксу Б2 ниво познавања енглеског језика.

Више информација о програму Global Talent, као и пријаву за едукационе праксе у иностранству можете пронаћи на: http://bit.ly/GT_teaching.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Дијана Трунић – Vice President Marketing & PR
AIESEC Serbia Kragujevac
Тел: +381 (0) 62 363 203
E-mail: dijana.trunic@aiesec.net

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.