Арсенал фест – друго вече оправдало епитет ударне вечери фестивала –

Иако је прве вечери киша покушавала да поквари амбијент публика се није дала изненадити и мишљења смо да

Иако је прве вечери киша покушавала да поквари амбијент публика се није дала изненадити и мишљења смо да је било преко 8 000 посетилаца. Синоћ је та бројка била заиста много већа а извођачи максимално професинално одрадили свој посао.

Фестивал је, око 21 сат отворио бенд „Ничим изазван“ на главној бини. Солидан број људи само је показао да овај бенд полако скупља своје фанове. После њих на бину је изашао легендарни Влатко Стефановски и као по обичају одлично одрадио свој посао добро загрејавши публику која је већ тада попунила плато Арсенала. У 23:40 на бину је изашао Џибони дочакан овацијама публике наговештавајући врхунски наступ који је такав и био а о наступу је најбољу реч дала публика која је одушевљено напуштала Арсенал.

На гарден стејџу су прве фестивалске вечери наступали победни Демо мастерса 50,Brainwashed,Deadly mosh,Господин Пинокио,Mortal Combat, Сопот и Атеист реп.

Последње вечери фестивала наступају: Бркови,Гоблини,Бјесови,Bad Copy,Марчело,Six Pack…

Поред традиционалних бина, Маин Стаге и Гарден, ове године је постављен и Екплосиве стаге у згради „Чаурнице“ на коме наступају бројни домаћи ди џејеви.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.