Balance Consulting

Када сте последњи пут купили ципеле, парфем или прашак за прање веша како сте се осећали након комуникације

Када сте последњи пут купили ципеле, парфем или прашак за прање веша како сте се осећали након комуникације са продавцем?

У савременим условима пословања пред организације су постављени бројни изазови. Конкуренција у многим гранама је све интензивнија и производи који су пласирани на тржиште често се разликују само у погледу цене.

Потрошачи постају све мање лојални једном бренду и приликом куповине производа или услуга преферирају оне категорије које доносе вишу вредност у односу на новчани трошак. Концепт „вредност за новац“ постаје императив. Запослени у организацији испоручују вишу вредност потрошачима, у директном су контакту са купцима и највреднији су ресурс сваке организације.

Улагањем у едукацију и лични и професионални напредак запослених освајате нова тржишта, јачате лојалност постојећих купаца и доприносите повећању профита.

На претходном разговору за посао нисте показали свој максимум и посао је добио други кандидат? Знамо како можете да решите тај проблем.

Из перспективе студената и незапослених који су у потрази за послом ове промене доносе и нове трендове на тржишту рада. Неопходно је сваког дана научити нешто ново и константно напредовати у контексту неформалног образовања. Само у том случају постајете конкуреннији на тржишту рада и потребни послодавцу.

Balance Consulting је консултантска кућа фокусирана на развој потенцијала у области људских ресурса. Развојни програми су у сфери комуникација, лидерства и презентација и чине их:

  • Селекционе и развојне процене
  • Coaching сесије
  • Тренинг програми скројени по специфичним потребама

Balance Consulting негује, живи и промовише вредности као што су креативност, слобода, поверење и развој. Пословно уверење да свака организација и сваки појединац носе у себи потенцијал који је могуће развити, чине Balance Consulting једном од најкомпетентнијих консултантских кућа у области развоја људских ресурса.

За додатне информације и комуникацију са нашим тимом посетите www.balance.rs.

Аутор текста: Кристина Живановић