„Чикашке перверзије“ у Дому самоуправљача

Култна хит представа "Чикашке перверзије" после скоро деценијске паузе вратила се на позоришну сцену.

У оквиру „Арсенализације“ Крагујевчани имају прилику да уживају у култној хит представи која се после деценијске паузе вратила на сцену!Крагуејвац
САЛА ДОМА СИНДИКАТА (Вечерња сцена)
20:00 сата
22. јун 2015.ЧИКАШКЕ ПЕРВЕРЗИЈЕ
У извођењу
Драган Гаги Јовановић
Бранка Пујић
Олга Одановић
Игор Ђорђевић“Чикашке перверзије су увек изгледале исто, просто су непромењиве у својој бити. То је прича о љубави, о пријатељству, о проблемима између мушкараца и жена. То је тема за сва времена. Таква је и представа. Увек ће трајати баш због тога што се бави најобичнијим, а у ствари најкомпликованијим стварима „, објашњава Гаги Јовановић.

Рађена по мотивима драме чувеног Дејвида Мемета „Сексуалне перверзије у Чикагу“, представа је премијерно изведена 9. марта 1993. године у Југословенском драмском позоришту у Београду.

Меметову духовиту савремену америчку драму, српски глумци су на ингениозан начин претворили у фантастичну комедију која превазилази границе локалног и проговара о ономе што је заједничко свима – о потреби за љубављу и препрекама њеног остварења. Ликови пролазе кроз љубавне приче, свако на свој начин, не усуђујући се да им се предају до краја, шта ствара низ комичних ситуација.

„Чикашке перверзије“ су наредну деценију и више уживале статуса урнебесне комедије и огромног хита са преко 200.000 гледалаца. И поред великог и континуираног успеха  представа је ипак последњи пут изведена 2005. године, Јовановић, је тек јесенас одлучио да их поново врати пред публику и да, пре Београда, симболично 500. извођењем управо у Чикагу, у оквиру успешне америчке турнеје.

„Зашто је требало оволико времена да се врате `Чикашке перверзије` Не знам. Једноставно није више било у мени неке жеље да се играм. Игра 500 пута једну исту представу, да је стварно напорно сам Потребно је неко време да је се човек поново Зажели . Сада сам се поново заволео „, објашњава Јовановић.

Колика је потреба била за „Перверзијама“ показује податак да су у Дому омладине Београда распродата извођења 18, 26. и 28. децембра, 19. јануара, 13, 14, 15. и 16. фебруара, 28. и 30. марта, као И 7, 9. и 19. априла!

Чувени српски тенисер Новак Ђоковић појавио се на изненађење публике и јавности као специјални гост-глумац „Чикашких перверзија“ током извођења 16. фебруара у Дому омладине Београда.Инфо: 065/461 – 43 – 79
Цена карте: 1000 динара
Претпродаја:

БИЛЕТАРНИЦА ДОМА СИНДИКАТА

ДОМ ОМЛАДИНЕ

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.