Да ли си спреман за своју будућност? – АИЕСЕЦ

Студентска организација АИЕСЕЦ те позива да искористиш прилику и посетиш презентацију пракси у иностранству

Незапослено је 51% младих у Србији. Чак 34% младих у Србији није задовољно образовањем стеченим на факултету. Преко 30% студената сматра да их је за тржиште рада припремило искуство које су стекли поред факултета.

Да ли ти ови проценти показују колико је важно да не пропустиш прилике које ти се пружају?

Take Your Chance – Презентација пракси у иностранству одржаће се у четвртак (2015/12/24.) На Економском факултету у Крагујевцу са почетком у 18х. Уколико желиш да обезбедиш своје место на овом догађају, попуни пријаву: http://bit.ly/TakeYourChance_prijava

Глобал Талент је програм стручних пракси који ти пружа могућност да применис теоријска знања стечена у току студија на међународном тржишту, добијајући притом релевантно стручно искуство у интернационалном окружењу које ће те касније диференцирати на тржишту рада. На Глобал Талент пракси добијаш прилику да усавршиш страни језик, прикупиш трикове за рад у иностранству и искусиш самосталан живот у другој средини и култури.

Праксе у оквиру овог програма обављају се у компанијама у иностранству. Своје искуство можеш пронаћи у области маркетинга, односа са јавношћу, едукације, ИТ-а и многих других.

На догађају Таке иоур цханце говориће студенти који су се недавно вратили са Глобал Талент праксе, представници компанија у Србији и чланови АИЕСЕЦ-а који представљају подршку студентима у процесу проналаска и реализације праксе, па је ово савршена прилика да сазнаш све што те интересује о Глобал Талент праксама.

АИЕСЕЦ је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, АИЕСЕЦ представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, АИЕСЕЦ пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. За више информација посетите http://aiesec.rs/ и https://www.facebook.com/AIESECserbia.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.