Данас почиње Арсенал фест 05

Арсенал Фест 05 почиње данас наступима Хладног пива, Елементала, Баба, Orthodox Celtsа и бројних других, а публику у

Арсенал Фест 05 почиње данас наступима Хладног пива, Елементала, Баба, Orthodox Celtsа и бројних других, а публику у Крагујевцу и у наредна три дана очекују Горан Бреговић који прославља 40 година Бијелог дугмета, Рундек Cargo Trio, САРС, Бркови, Забрањено пушење, Ритам нереда , Лет 3, Дејан Цукић

Поред Main Stage-a, смештеног у простору Кнежевог арсенала„, некадашње фабрике муниције из 19. века, програм Арсенала 25-28. јуна одржаваће се и на Garden Stage-u у оближњој зеленилом богатој Заставиној башти„, као и на Explosive DJ Stage-u у старој Чаурници такође из 19 века. Уз неизбежни Jelen Air Guitar Stage!

Место где се одржава фестивал је једна од топ три локације у Ex Yu. Оно што ми свирамо савршено паше уз индустријско окружење и онај циглени димњак преко пута бине. Ја да сам Енглез тамо бих снимао Оливера Твиста„, каже фронтмен Хладног пива Миле Кекин.

Прве вечери Арсенала 25. јуна на  Main Stage-u су поред Пива, Баба и Елементала, Дебела Ненси и Consecration. На Гардену су ЛУР, ДСТ, Highlanders, Cockblockers, Госпођо бате и  Orthodox Celts, чији фронтмен Аца Селтик најављује Orthodox Celts best of!“

Друге вечери Арсенала 26. јуна на Main-u наступају Ритам нереда, Бркови, Snakes and Planes, САРС и Забрањено пушење, док су исте вечери 26. јуна на Гардену Канда Коџа и Небојша, Прљави инспектор Блажа и Кљунови, Styptic, Forever Storm и Самостални референти.

Пошто је 40 година како је Бијело дугме издало своју прву плочу, свираћу углавном програм Дугмета. Славимо 40 година и било би ми драго да славимо заједно. Видимо се на Арсенал Фесту!“, Поручује Горан Бреговић који ће у суботу 27. јуна на Маин Стагеу
наступити са својим Оркестром свадби и сахрана уз певача Алена Исламовића.

Треће вечери Арсенала на  Main-u свирају и Коља и Гробовласници, Ти,  LTJ Bukem sa MC Staminom, први пут на Арсеналу Ван Гог, док су на Гардену 27. јуна Лет 3, Болесна штенад, Irie FM, Black Crown Empire, Piknik i Rundek Cargo Trio.

Радујемо се наступу на Арсенал Фесту. Прошло је пар година од нашег последњег учешћа и зажељели смо вас се!“, Поручује Дарко Рундек чији трио промовише нови албум Мостови“.

На Арсеналу ће публика имати прилику да се проведе до раних јутарњих часова на Explosive DJ Stage-u где ће наступати 25. јуна Markwood, Wise D& Kobe, Gramophonedzie i Sale Liquid & Solid, затим 26. јуна Fakir, Klaus, Someone Else b2b… i Codex with MC, и на крају 27. јуна Никола Вемић, Adam Touch, Batrić&Mivu и Леа Добричић.

На Гардену ће по избору емисије „Бунт“ Радио-телевизије Србије програм отварати бендови Вране камене 25. јуна, Кора 26. јуна и Dingospo Dali 27. јуна.

Четврто вече Арсенала 28. јуна је поклон Крагујевчанима – Дејан Цукић и његов Спори ритам бенд одржаће бесплатан концерт на Garden Stage-u!

Сва дешавања на овогодишњем Арсеналу моћи ће да се прате буквално из минута у минут преко Арсенал Фест фејсбук стране, уз твитер и Инстаграм!

Комплет улазница за све три вечери Арсенал Феста кошта 1.800 динара. Улазница за 25. и 26. јун кошта 1.000 динара, док ће за завршно вече 27. јуна бити 1.200 динара, односно ВИП ложу 2.000 динара. Продаја иде преко мреже Евентим.

УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА КАЛДРМАШ ВАМ ЖЕЛИ ВРХУНСКИ ПРОВОД НА ОВОГОДИШЊЕМ АРСЕНАЛ ФЕСТУ!!!!!!

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.