Екипа филма „Игра у тами“ у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза

Специјална пројекција љубавне приче мотивисане приповетком "Аска и вук"

Првенац редитеља Југа Радивојевића „Игра у тами“, биће специјално приказан у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза у уторак, 17. новембра са почетком у 20:30 часова. Тим поводом, посетиоце биоскопа ће поздравити ауторска и глумачка екипа филма, међу којима ће поред редитеља бити и глумци Вук Костић, Виктор Савић и Ненад Ненадовић.

Филм „Игра у тами“ је љубавна прича мотивисана приповетком Нобеловца, Иве Андрића „Аска и вук“. Вук огрезао у прљаве послове – трговину женама, окрутан и немилосрдан, увлачи Аску у своје канџе, захваљујући добро разрађеној мрежи секс трафикинга. Својим плесом и својом лепотом Аска успева да у Вуку пробуди љубав, човечност, али и сан о естради и бољем животу. Вук по први пут спознаје љубав, која га из корена мења. Поред Виктора Савића и Тамаре Драгичевић, главне улоге тумаче и Вук Костић, који је уједно и продуцент филма, Борка Томовић, Владица Милосављевић, Ненад Ненадовић, Игор Дамњановић, Миодраг Радоњић и Срђан Малетић.

Трејлер филма „Игра у тами“

 

Карте за специјалну пројекцију су већ у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx Крагујевац Плаза, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

Оставите коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.