Екипа филма „Игра у тами“ у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза

Специјална пројекција љубавне приче мотивисане приповетком "Аска и вук"

Првенац редитеља Југа Радивојевића „Игра у тами“, биће специјално приказан у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза у уторак, 17. новембра са почетком у 20:30 часова. Тим поводом, посетиоце биоскопа ће поздравити ауторска и глумачка екипа филма, међу којима ће поред редитеља бити и глумци Вук Костић, Виктор Савић и Ненад Ненадовић.

Филм „Игра у тами“ је љубавна прича мотивисана приповетком Нобеловца, Иве Андрића „Аска и вук“. Вук огрезао у прљаве послове – трговину женама, окрутан и немилосрдан, увлачи Аску у своје канџе, захваљујући добро разрађеној мрежи секс трафикинга. Својим плесом и својом лепотом Аска успева да у Вуку пробуди љубав, човечност, али и сан о естради и бољем животу. Вук по први пут спознаје љубав, која га из корена мења. Поред Виктора Савића и Тамаре Драгичевић, главне улоге тумаче и Вук Костић, који је уједно и продуцент филма, Борка Томовић, Владица Милосављевић, Ненад Ненадовић, Игор Дамњановић, Миодраг Радоњић и Срђан Малетић.

Трејлер филма „Игра у тами“

 

Карте за специјалну пројекцију су већ у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx Крагујевац Плаза, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.