Екипа филма „Панама“ у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза

Специјална пројекција љубавне приче са критичким освртом на друштво

Први дугометражни играни филм редитеља Павла Вучковића „Панама“, биће специјално приказан у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза у суботу, 24. октобра са почетком у 20:20 часова. Тим поводом, посетиоце биоскопа ће поздравити ауторска и глумачка екипа филма, међу којима ће поред редитеља бити и глумци Славен Дошло, Јована Стојиљковић, Тамара Драгичевић, Јелисавета Орашанин и Милош Пјевач.

Главни јунак филма „Панама“ је Јован, који се, између осталих девојака, виђа и са Мајом. Однос са њом га у почетку не занима, она му делује неискусно и наивно. Међутим, постепено, њено амбивалентно понашање почиње да га интригира. Пратећи видео снимке и трагове са интернета, Јован открива Мајин паралелни живот, уплиће се у сопствену игру лажи и љубоморе. Јован губи себе, очајнички покушавајући да открије ко је заправо Маја. Јован губи себе, очајнички покушавајући да открије ко је заправо Маја. „Панаму“ су стварали млади људи којима је, у већини, то прво ауторско искуство у раду на дугометражном играном филму: редитељу, сценаристи и копродуценту Павлу Вучковићу, косценаристкињи Јелени Вуксановић, продуценту филма – Татјани Жежељ Гојковић, директору фотографије Ђорђу арамбашићима, сценографима Бојани Николић и Ливији Микић, костимографкињи Магдалени Клашња, монтажеру Бојану Косовићу. Поред главних глумаца, свој допринос филму дали су и Небојша Миловановић, Александар Ђурица, Бранка Пујић, Андрија Даничић.

https://www.youtube.com/watch?v=NOKbpr0Q_bE&list=RDNOKbpr0Q_bE#t=69

Карте за специјалну пројекцију су већ у продаји на благајнама биоскопа Цинеплекк Крагујевац Плаза, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.