Екипа филма „Панама“ у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза

Специјална пројекција љубавне приче са критичким освртом на друштво

Први дугометражни играни филм редитеља Павла Вучковића „Панама“, биће специјално приказан у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза у суботу, 24. октобра са почетком у 20:20 часова. Тим поводом, посетиоце биоскопа ће поздравити ауторска и глумачка екипа филма, међу којима ће поред редитеља бити и глумци Славен Дошло, Јована Стојиљковић, Тамара Драгичевић, Јелисавета Орашанин и Милош Пјевач.

Главни јунак филма „Панама“ је Јован, који се, између осталих девојака, виђа и са Мајом. Однос са њом га у почетку не занима, она му делује неискусно и наивно. Међутим, постепено, њено амбивалентно понашање почиње да га интригира. Пратећи видео снимке и трагове са интернета, Јован открива Мајин паралелни живот, уплиће се у сопствену игру лажи и љубоморе. Јован губи себе, очајнички покушавајући да открије ко је заправо Маја. Јован губи себе, очајнички покушавајући да открије ко је заправо Маја. „Панаму“ су стварали млади људи којима је, у већини, то прво ауторско искуство у раду на дугометражном играном филму: редитељу, сценаристи и копродуценту Павлу Вучковићу, косценаристкињи Јелени Вуксановић, продуценту филма – Татјани Жежељ Гојковић, директору фотографије Ђорђу арамбашићима, сценографима Бојани Николић и Ливији Микић, костимографкињи Магдалени Клашња, монтажеру Бојану Косовићу. Поред главних глумаца, свој допринос филму дали су и Небојша Миловановић, Александар Ђурица, Бранка Пујић, Андрија Даничић.

https://www.youtube.com/watch?v=NOKbpr0Q_bE&list=RDNOKbpr0Q_bE#t=69

Карте за специјалну пројекцију су већ у продаји на благајнама биоскопа Цинеплекк Крагујевац Плаза, док више информација можете наћи на www.cineplexx.rs.

Оставите коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.