Global Entrepreneurs програм стручних пракси

Ти не мораш да почнеш из гараже

Право време за почетак каријере? Овај тренутак! Један од начина за то јесте Global Entrepreneurs програм стручних пракси. Много ствари си научио на факултету или прочитао негде на интернету, сада је време да их тестираш у реалним ситуацијама, у иностранству на пар недеља.

Кроз овај програм добијаш могућност да у неком од иностраних старт уп-а испробаш своје вештине маркетинга, ИТ-а, пословне администрације и продаје а након тога да их унапредиш. Узгред можеш побољшати комуникацију на страном језику који знаш, научити неки нови, прилике иду у недоглед, али не треба заборавити да колико уложиш толико добијеш, зато време трајања праксе, тачније, 6 до 8 недеља треба искористити на што бољи начин.

Оно што је потребно за ову праксу јесте да си студент, млађи од 29 година и поседујеш Б2 ниво енглеског језика. Наравно, уколико поседујеш и јаку жељу да радиш на себи, у динамичном окружењу просечног стару уп-а и проживиш једно кратко, интензивно али доста поучно искуство то је додатни знак да би из Глобал Ентрепренеурс програма извукао максимум.

Више информација о програму и организацији можеш наћи на нашој фејсбук страници и на нашем веб сајту, док пријаву можеш наћи на линку.

АИЕСЕЦ је присутан у преко 120 земаља и то га чини глобалном мрежом за лични и професионални развој младих. Ту могућност пружа кроз своје програме интернационалних пракси, чланство и одржавање едукативних и друштвено одговорних пројеката.

Изазови себе!

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.