Иницијатива за изградњу новог спортског комплекса

Председник Скупштине града Крагујевца, Милан Урошевић поздравио је одлуку Луке Милојевића и изразио велико задовољство што Крагујевац и

Председник Скупштине града Крагујевца Милан Урошевић и помоћник градоначелника за спорт Никола Урошевић, примили су данас Луку Милојевића, српског фудбалског репрезентативца, данас играча грчког Олимпијакоса, који је своју каријеру започео у крагујевачком «Радничком 1923».

Разлог његове посете су планови нашег фудбалера да знање и средства које је стекао током своје успешне професионалне каријере уложи у Крагујевац и изгради спортски комплекс са вештачком травом и свим пратећим објектима који ће учинити да садашње и будуће генерације фудбалера имају најбоље услове за тренинг.

Играјући у београдском Раду, Црвеној Звезди, белгијском Андерлехту и грчком Олмпијакосу, Милојевић је стекао велико искуство и обишао пуно београдских и светских спортских терена, и како истиче његова жеља је да направи врхунски комплекс којим ће бити задовољни и он и сам Град.

Спортски комплекс са вештачком травом, био би изграђен на делу простора код стадиона Чика Дача, који би новим тереном и објектима оплеменио и подигао ниво постојећег комплекса.

Иако је понуду за изградњу терена имао и од других градова, Лука Милојевић је одлучио да изгради комплекс у родном Крагујевцу, да део тих капацитета стави граду на располагање, а како каже његова жеља је да после завршене професионалне каријере отвори академију која би изнедрила нове наде нашег фудбала.

Председник Скупштине града Крагујевца, Милан Урошевић поздравио је одлуку Луке Милојевића и изразио велико задовољство што Крагујевац и његови суграђани имају прилику да добију нови спортски комплекс и тако створе још бољи услови за развој спорта, а посебно фудбала.

Извор: Званични сајт Скупштине града Крагујевца

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.