Ladies night уз филм „Сестре“ и поклоне изненађења

Поведите сестру на вече за памћење у биоскопу Cineplexx

Ladies night уз симпатичну комедију о две „Сестре“ које организују средњошколску журку, биће одржан у четвртак, 24. децембра само у биоскопу Cineplexx  Крагујевац Плаза од 20 сати. Припаднице лепшег пола те вечери очекује на поклон магазин Cosmopolitan, као и дружење са Rimmel тимом и тестирање новог Match Perfection течног пудера, док ће они најсрећнији имати прилику да уживају у поклонима изненађења које су припремили бренд Rimmel и хотел Metropole Palace.

Тина Феј и Ејми Поулер се поново уједињују у филму „Сестре“, редитеља Џејсона Мура који је био задужен за режију филма „Pitch Perfect“. о две удаљене сестре које су позване да се врате кући и среде своју дечију собу пре него што њихови родитељи продају породичну кућу. У жељи да се присете славних дана, оне ће приредити последњу средњошколску журку за своје другаре из разреда, што ће се претворити у катарзичну пијанку која је неопходна гомили одраслих људи.

Карте за Ladies night и пројекцију филма „Сестре“ су већ у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx, више информација налази се на сајту www.cineplexx.rs.

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.