Лудак у Развоју (ЛУР) – бенд који ми је улепшао младост

Лудак У Развоју (ЛУР) основан је 1998 године. Издали су два студијска албума (чекамо трећи): 1. Both ways,

Шта да кажем, последње 2 године (и кусур) на мом АИМП3 плејеру једна те иста плејлиста. Само ЛУР! Уста, уши, срце, душа све ми је пуно ЛУР-а. Луда? 300%!

То моје лудило почело је са спотом за песму ‘Празан си’. Удри Ана по риплеју… И ту је било јасно да сам се заразила неизлечивом болешћу. Али нисам била једина. Чујем ја једног поподнева неко певуши из кухиње, тешка срца кликнем на паузу да ослушнем мало боље, кад оно ‘И сваки пут их осетим, твоје очи како гмижу као пијавице свуда по мени….’ -Мама? Ништа… -Мама? Опет ништа… -ЉИЉАНА?! -А, молим? -Знаш песму? -Била би’ комплетни идиот да је не запамтим послееее 1000-тог пута. С’ кезом у стилу ‘да немам уши смејала би’ се око главе’ враћам се у собу. ПЛЕЈ! ‘Понекад исти, ал’ само понекад ја себе видим и сигуран сааААААААМ’

Смедеревска Паланка, град једног од најбољих бендова на овим просторима, Сикс Пека (Six Pack). Незаборавна свирка најдражих ми ЛУРоваца и већ поменутих Пековаца, наступ диџеја Томислава 53 (Tommy 69) и Шомијева ракија ко зна колико година стара. Сећам се само да сам добила диск, мазнула Лунету палицу, скакала и певала као ненормална и смрзла као пи*ка. И то је превише (ракије)! Све у свему један од најдивнијих дана у животу, без претеривања. Још доста догађаја после дивне Паланке, али плашим се да не удавим читаоце нашег сајта. Ипак сам фанатик. Милош Стефановић Ципи – Вокал, гитара (Матори) Милош Марковић Шоми – Гл. гитара Борис Лепојевић – Бас Владимир Лазаревић Луне – Бубањ Бенд Лудак У Развоју (ЛУР) основан је 1998 године. Издали су два студијска албума (чекамо трећи): 1. Both ways, 1999 године, 2. Хтео то или не, 2011 године и 3. М…замало да откријем, 2014. године. И наравно, хит над хитовима, сингл ‘Умирем да знам’ (зашто баш јаааа? Проклето посебан или изабран да осећам ово што осећааааааам…) у сарадњи са чика Вујом из КБО-а (Из моје главе расте коров, ја имам сјебан вид! Видим и оно што не треба, све што не требааааа).

Иначе, само сам хтела да се захвалим нашим дивним момцима на феноменалној музици, феноменалним текстовима и спотовима. Све најбоље и најлепше у даљем раду желим од срца и брже мало са тим новим албумом!

Селенић Ана

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.