Малолетник открио детаље тортуре: Мучили су ме, терали на орални секс, хтели да ме живог закопају…

У полицијској потери су недавно, након шест месеци од расписивања потернице, ухапшени Јован Маринковић (20) и Никола Кукаљ

– У школу не смем да идем. Сада сам ванредни ученик. Од страха тешко заспим, кад затворим очи, видим мучитеље – прича Ђ. М. (17), ученик из Крагујевца који је због безазлених разлога претрпео праву тортуру 10. јуна ове године.

У полицијској потери су недавно, након шест месеци од расписивања потернице, ухапшени Јован Маринковић (20) и Никола Кукаљ (20) из Крагујевца, који су овом младићу живот, како каже, претворили у ужас пун кошмара. Маринковић и Кукаљ су одмах спроведени у Окружни затвор где ће бити саслушани. За Алексом Радовановићем, званим Кољач (27), још увек се трага. У бекству је и налази се највероватније у Италији. Они су оптужени за противправно лишавање слободе и наношење повреда.

Ухапшени су када је по дојави полиција сачекала црвени „алфа ромео“ у насељу Белошевац. Покушали су да побегну, али су слетели с пута и тада су ухапшени. Крили су се протеклих месеци у Црној Гори.

Ђ. М. покушава да преприча кошмарни дан који му је променио живот.

– У дворишту школе сам играо баскет. Био сам тамо око десет увече. Било је нас пар дечака и неколико девојчица. Повео сам и пса у шетњу. Одједном су се ти момци довезли аутомобилом и тражили ме по имену. Нисам их познавао. Рекао сам да сам то ја и онда су извадили „стикове“, то су палице на развлачење, и почели су да ме бију. Онда су ме угурали у гепек и возили по граду. Стајали су повремено да би Мучили суме тукли. Одвезли су ме на крају до парка у насељу Пивара. Било је око два сата после поноћи. Тукли се ме поново, вређали су ме, псовали … Скинули су гаће и терали ме на орални секс. То нисам хтео, зато сам добио још батина. Онда су уринирали по мени. Договарали су се да ме одведу на неко гробље и да ме живог закопају. Тада су се појавила два момка и одвезла ме близу куће. Поломили су ми нос, имао сам потрес мозга, напрснуће јагодичне кости. Од тада сам само три пута изашао ван куће – прича Ђ. М. о догађају због којег још увек има трауме.

Мотив за отмицу и брутално иживљавање над малолетника била је наводна свађа око девојке.

Извор: Блиц / Н. Радишић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.