Нестао у Шумаричком језеру

Породица и полиција трагају за Златком Павловићем (60), бившим радником "Застава оружја", који је нестао пре шест дана.

Полиција и породица трагају за Златком Павловићем, бившим радником „Застава оружја“.

Породица и полиција трагају за Златком Павловићем (60), бившим радником „Застава оружја“, који је нестао пре шест дана. Последњи пут је виђен на Шумаричком језеру и постоји сумња да се утопио.

Наиме, на обали су нађене његове ствари, припадници Жандармерије су у суботу претраживали језеро, али га нису пронашли.

Његов син Миладин прича да је Златко готово свакодневно био на Шумаричком језеру, ту се дружио са пријатељима. У уторак око поднева ушао је у воду и познаницима рекао да иде на супротну обалу, да купи рибу од пецароша.

– Последњи пут видели су га на петнаестак метара од обале. Био је одличан пливач, шта се даље десило нико не зна – забринуто прича Миладин.

Додаје да иу породици нису посумњали да се десило нешто лоше када није дошао кући јер је понекад знао да се дуже задржи са пријатељима. Они су, међутим, сутрадан његове ствари, мајицу, капу и папуче видели на обали.

– Пријавили смо његов нестанак у среду, сами организовали претрагу шуме у околини језера, али га нисмо пронашли. Рониоци Жандармерије су у суботу три сата претраживали језеро на месту где је последњи пут виђен и нису га пронашли – прича Миладин.

Миладин апелује на надлежне да помогну и поново организују претрагу језера.

Аутор / Извор: М. Л. / Новости

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.