Ноћ позоришта у Крагујевцу

У Србији ће данас по четврти пут бити организована "Ноћ позоришта" и један од 24 града домаћина биће

 У Србији ће данас по четврти пут бити организована Ноћ позориштаи један од 24 града домаћина биће и Крагујевац, који ће се у ову манифестацију укључити  са шест представа за све узрасте.
Програм у Крагујевцу почиње у 12 часова, у Позоришту за децу, представом Ах, тај змај„, док ће у 16 часова у Супермами„, на првом спрату ТЦ Простор, најмлађи Крагујевчани моћи да уживају у представи Три прасета„, да би се дечји део програма завршио у 17 часова, представом Мали принц„, у извођењу Дечје позоришне радионице Дома омладине. Од 20 часова биће одиграна три представе, Кокошка„, у Позоришту за децу (Вечерња сцена 303″), Свињоград„, у извођењу Драмског студија Дома омладине и До голе коже„, у Књажевскосрпском театру, где ће цена улазнице бити упола мања од стандардне.
Србија је једна од 11 земаља у оквиру међународне мреже European Theatre Night у којој се одржава манифестација Ноћ позоришта„. Циљ овог пројекта је директан подстицај драмског и глумачког стваралаштва на простору целе Европе и приближавање културе широј јавности.Извор: ГТО Крагујевац“

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.