Отмичари малолетника слетели с пута, па ухапшени

У спектакуларној акцији, полиција је јуче ухапсила два мушкарца, за којима је раније била расписана потерница

У спектакуларној акцији, полиција је јуче ухапсила два мушкарца, за којима је раније била расписана потерница. У насељу Белошевац, они су покушали да побегну возилом „алфа ромео“, али су слетели са пута. Како „Блиц“ сазнаје из поузданих извора, за њима је полиција трагала од 10. јуна ове године.

За ухапшенима је расписана потерница због више тешких кривичних дела, а из Крагујевца, где живе, побегли су након што су отели малолетног Ђ. М. (17), док је у дворишту Основне школе у ​​насељу Белошевац са другарима играо кошарку.

Тада су га ставили у гепек црвеног „опела“, и одвезли до Пиварског парка, где је младић трпео праву тортуру. Батинање, понижавање, па и присиљавање на орални секс, трајали су сатима. После поноћи нападачи су га одвезли близу куће у којој живи са мајком и две сестре. Избацили су га из аута, и побегли, а он је дошао до куће у модрицама.

Ухапшени су се крили у Црној Гори. Пре неколико дана су се вратили у Крагујевац, а полиција је на основу обавештајних података сазнала где се налазе. У потери, која се окончала у улици Караула, нису успели да умакну.

Извор: блиц.рс

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.