Продајна изложба рукотворина – Летњи дани Арт мание

Млади из организације „AIESEC“, упознаваће посетиоце са културом и традицијом десетак европских земаља...

Од понедељка 10. до суботе 15. августа, у кући Проте Милоја Барјактаревића, од  13 до 20 часова, Крагујевчани имају прилику да посете продајну изложбу рукотворина и да уживају у програмима, које организује удружење „Арт маниа“.

Посетиоци ће моћи да виде и купе разноврсне ручне радове, који се обично не налазе у свакодневној продаји. У музејску поставку „градске куће“, уклопљене су народне ношње свих делова Србије, разне врсте веза, поентласа и ручно тканих делова одеће, као и ручно сликане торбе и ципеле. На изложби ће бити још необичних делова гардеробе, накита, али и осликаног стакла и необичних огледала.

У оквиру ове продајне изложбе под називом „Летњи дани Арт мание“, свакога дана од 18 до 20 часова у дворишту испред Протине куће организовани су и веома разнолики програми. Млади из организације „AIESEC“, упознаваће посетиоце са културом и традицијом десетак европских земаља, наступаће фолклорне групе младих из околине Крагујевца, биће акустичне музике и занимљивих певачких и плесних група.

Улаз на изложбу, као и за све програме је бесплатан.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.