Програм Дома Омладине

Дом Омладине објавио је програм којим отвара јесењу сезону концертних активности у клубу Дома

Дом Омладине објавио је програм којим отвара јесењу сезону концертних активности у клубу Дома. Крагујевчане очекује одличан низ концерата, који је започет у суботу 3. октобра концертом бенда ЛУР са гостима The Socks и Dok 7 и затварања Баште Дома.

17. октобар – РНДМ, поп-панк
30. октобар – Самостални Референти, ска / реге / панк
6. новембар – Артан Лили, noise pop
14. новембар – Irish Stew, Irish Folk-Rock

Субота, 17. октобар – РНДМ

РНДМ су најмађи ексклузивци Lampshade медиа. Скренули су пажњу на себе динамичним и атрактивним наступима и мешавином поп панк-а и панк рок-а. Дебитовали су на сцени видео синглом са првог издања за песму „Опције“, а били су и високо пласирани финалисти првог телевизијског такмичења младих бендова Бунт Рок Мастер (РТС). „Showcase gig-om“ у Дому Омладине РНДМ ће се по први пут представити крагујевачкој публици, а свираће им и неколико песама Green Day, Blink182, Ramones, RHCP. Улаз за ову свирку се неће наплаћивати.

петак 30. октобар – Самостални Референти

Забавни многољудни београдски Ска бенд наступа у Крагујевцу после сјајној пријема публике на овогодишњем Арсенал Фесту. Брзе ска панк песме, динамични наступи и контакт са публиком гарантују одличан провод. Бенд подсећа на комбинацију Mano Negra и The Clash а њихова најпознатија песма је видео сингл „Живот је сан“. Самостални Референти постоје још од 1996. гоидне, један су од састава са текстовима који отворено упућују критике друштву.

петак 6. новембар – Артан Лили
Врло мало новитета на домаћој сцени је за кратко време направило велики прогрес, а један од тих новитета је дефинитивно Артан Лили. Артани су ређали хитична синглове један за другим, публика их је врло брзо прихватила, а прошлог лета били су један од најактивнијих фествалских састава. Сингловима „Ако станемо ту“, „Срце“, „Нови звук у граду“ пре неколико дана придружио се и „Моја ствар“ – изводни сингл са њиховог албума

петак, 14. новембар – Irish Stew

Irish Stew су миљеници Крагујевачке публике. Мешавином панк-а и ирског фолка и харизматичним наступима праве одличну атмосферу. У Крагујевцу су последњи пут наступили на Мегафон фесту дочекани овацијама препуне Арене FunFactory. Један су од ретких домаћих бендова који је забележио наступ на фестивалу у Милану. Irish Stew спрема нови албум, а убедљиво најпопуларнији њихов сингл је „Take me high“

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.