Пројекција филма, пуштање лампиона и концерти

У оквиру пројекта "Делимо заједничку европску будућност" у сали Скупштине града биће премијерно приказан документарни филм...

У оквиру пројекта „Делимо заједничку европску будућност“ у коме заједнички учествују млади из Крагујевца и Сирена, у четвртак, 23. јула, у 20:00 часова, у сали Скупштине града биће премијерно приказан документарни филм који је настао у коопродукцији младих из ова два побратимска града. Тема филма је како људи из Сирена и Крагујевца доживљавају разлике, како можемо да превазиђемо све оно што нас дели и шта је то што можемо свакога дана да урадимо за један добар заједнички живот. По завршетку пројекције филма, око 21:00 сати, чланови Центра за младе Крагујевца и њихови гости из Сирена, пуштаће светлеће лампионе испред зграде Града.

Исте вечери, у организацији Друштвено културног центра Крагујевца (ДКЦК), у постору Чаурнице, у Кнежевом арсеналу, у 22:00 часа, наступиће локални реге бенд „Чарас„, а у 24:00 часа ће се представити „Софа Кру„, екипа продуцената и ДЈ -ева из Крагујевца што ће бити уједно и најава Фестивала поломљеног ритма у Крагујевцу.

Улаз је слободан, за обе манифестације.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.