Пронађено тело мушкарца у Шумаричком језеру након 40 дана

У води Шумаричког језера, након 40 дана потраге, рано јутрос Миладин Павловић је пронашао тело оца Златка (60),

У води Шумаричког језера, након 40 дана потраге, рано јутрос Миладин Павловић је пронашао тело оца Златка (60), за којим је трага од уторка, 2. септембра, када је нестао.

– Јутрос ме је позвао чувар, видео је да нешто плута по језеру. Видели смо у води надувено тело, и пронађен је после 40 дана. Око 150 метара од места са којег је запливао – каже Миладин Павловић.

Он напомиње да су после писања новина, долазили су рониоци Жандармерије, трагали су четири дана.

ОПРЕЗ !!!! Узменирујуће ФОТОГРАФИЈЕ !!!!!

 

Ово је жалосно, јер нису пронашли човека који је нестао. Огорчен сам на државу, јер се показало да никога не занима човек који се утопио. Сво ово време сам га тражио, претраживао околне шуме, са другарима сам нашао подводну камеру, били су спортски рониоци. Сада знам да ми је отац преминуо, да могу достојно да га сахраним – каже Миладин Павловић.

Златко Павловић, познатији као Пуза, је био редовни посетилац купалишта у Шумарицама. Кобног дана је око поднева ушао у воду, био је одличан пливач, и сам је спасао од дављења неколико суграђана.

 

Крај клупе, на којој је увек седео, оставио је за собом мајицу, гумене папуче и паклицу цигарета. Пријатељи су га вдиели када је допливао до супротне обале, али нико није сумњао да њему може да се нешто догоди.

Извор: блиц.рс

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.