Serbia Youth Voice – Буди и ти глас младих у Србији!

Прикључи се младима широм Србије и искажи своје мишљење у вези са квалитетом студија и Бизнис окружењем у каквом

Прикључи се младима широм Србије и искажи своје мишљење у вези са квалитетом студија и
Бизнис окружењем у каквом желиш да радиш.

Coca-Cola HBC, GfK i AIESEC Србија те позивају да се прикључиш младима целе Србије који имају јединствену прилику да искажу своје мишљење у вези са тренутно највећим изазовима који утичу и обликују њихову каријеру и будућност. Свако од нас има шта да каже на тему образовања, ефикасног учења, о томе где види своју будућу каријеру, али често ништа не говоримо јер мислимо да нема ко да нас чује. Шта ако ипак има?
Пред тобом је упитник који је посвећен тренутно најважнијем изазову пред младим људима у Србији, да је однос образовања, запослења и грађења будуће каријере. Имаш прилику да јасно изразиш свој став шта је оно што желиш да видиш у будуцности, какав начин образовања, какве промене и какав приступ према младим људима компанија. Дај свој глас вредностима које желиш да видиш у пословном окружењу, условима који ће те мотивисати да Напредујеш и осталим аспектима који утичу на твоје Лично сам Професионално усавршавање.

„Као компанији која запошљава преко 400 припадника генерације Y важно нам је да останемо активан учесник у дијалогу и разумемо потребе младих. Начин размишљања младих људи, њихова мотивација и вредности за које се залажу представљају покретаче развоја ове заједнице. Подржавајући истраживање Serbia Youth Voice желимо да се што квалитетније упознамо са ставовима и размишљањима младих како бисмо са једне стране могли да креирамо квалитетне програме додатне едукације, са друге привучемо и задржимо најталентованије младе људе у нашим редовима“.

                                                                                                             Нина Елезовић – Менаџер екстерних комуникација, Coca-Cola HBC

 

Одвоји 3 минута времена и искажи своје мишљење у анкети која се налази на следећем линку:  http://bit.ly/GlasMladih  ту можеш пронаћи и више информација о овој иницијативи. AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво.

Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима Интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Dijana Trunić – Vice President Marketing & PR
AIESEC Serbia Kragujevac
www.kg.aiesec.org.rs
+381 (0) 62 363 203
dijana.trunic@aiesec.net

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.