Teens night уз финале франшизе „Игре глади“

Џенифер Лоренс у великом финалу хит франшизе "Игре глади"

Кетнис Евердин и Дистрикт 13 приводе крају револуцију против Капитола у последњем наставку популарне франшизе под називом „Игре глади: Сјај Слободе 2„, који ће бити приказан у четвртак, 19. новембра од 19:30 часова у биоскопу Cineplexx Крагујевац Плаза, у оквиру Teens night догађаја.

У гранд финалу епског глобалног феномена „Игре глади“, Катнис Евердин схвата како је на коцки пуно више од пуког преживљавања – бори се за будућност! Народ Панема је у пуном рату, а Катнис се у финалном сукобу суочава са председником снова. Наиме, са највернијим пријатељима организује покушај убиства председника који је постао све опседнутији жељом да је уништи. Смртоносне замке, непријатељи и тешки морални избори за Катнис ће бити много већи изазов од било које арене у којој се до сада нашла током Игара глади.

Оскаровка Џенифер Лоренс поново блиста у улози која је прославила и винула у сам врх холивудске сцене, док јој друштво праве и Џош Хачерсон, Лајам Хемсворт, Џулијен Мур, Вуди Харелсон, Елизабет Бенкс и многи други.

Coca Cola је припремила специјално изненађење које ће обрадовати сваког посетиоца Teens night догађаја, Хеј! магазин поклања примерак издања уз купљену улазницу, док оне најсрећније очекују различити поклони у оквиру којих су и ваучери компаније NEW YORKER.

 

Карте за Teens night и пројекцију филма „Игре глади: Сјај слободе 2“ су већ у продаји, све информације можете наћи на сајту www.cineplexx.rs.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.