„Тројка из блока“ у Крагујевцу

Треће хуманитарно такмичење у брзом шутирању тројки "Тројка из блока"

Треће хуманитарно такмичење у брзом шутирању тројки „Тројка из блока“ биће одржано у Крагујевцу у суботу, 5.септембра, у хали „Гордана Гоца Богојевић“ (Парк) од 13 часова.

„Тројка из блока“ је хуманитарни пројекат хуманитарне организације „Срби за Србе“ за изградњу и опремање купатила за потребе социјално угрожених породица на подручју Србије и окружења, који се спроводи кроз спортске манифестације брзог шутирања тројки широм Србије и иностранства, које за циљ имају окупљање младих људи, познатих личности из света спорта, културе и музике, а претходне две године успешно је спроведен иу Крагујевцу.

Поред главног организатора Х.О. „Срби за Србе“ у Крагујевцу спровођење пројекта реализују Покрет Чиста Србија и Удружење „Млади“.

Учешће се плаћа 200 динара, а позивају се и донатори да помогну да и Крагујевац ове године скупи више средстава уплатом на жиро рачун:

Прималац: Хуманитарна организација Срби за Србе
Сврха / са назнаком: Пројекат „Тројка из блока“
Налог: 160-279491-71, Банца Интеса

Више информација о пројекту можете пронаћи на вебсајту www.trojkaizbloka.org, а информације везане за турнир у Крагујевцу (учесници и донатори) могу добити на број телефона 0652348511.

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.