Вести КГ – без струје у неколико насеља, више дечака у породилишту…

Друга недеља јуна почиње са сунчаним и лепим понедељком

Због радова данас без струје неколико насеља

Најава искључења за дан: 08.06.2015.

  • Због радова на нисконапонској мрежи (подизање стубова) у времену од 10.00 до 13.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Лужнице, Церовац и Десимировац.
  • Због радова на нисконапонској мрежи (решавање стубова) у времену од 09.00 урадите 15.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у ул.Светолика Јањић, Јадарска, Владимира Пејовић и Бледска.
  • Због сече растиња на траси далековода 10кв- Жежељ у времену од 09.00 урадите 15.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Доња и Горња Сабанта, Велике Пчелице, Дулени, Доброселице, Трешњевак и Сугубине.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима зграде у ул.Николе Пашића бр.37 улаз 1, 2, 3.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.

Данас у породилишту три пута више дечака

За последња 24 часа у породилишту рођено је 4 беба – три дечака и једна девојчица.

Вечерас најсмешнији концерт на свету у КСТ-у

У оквиру најавног програма Арсенал Феста овог понедељка у КрагујевцуИЗ ГЛАВЕ, најсмешнији концерт на свету Оркестар за лоцирањеузбуњивање и узнемиравање грађана.
Понедељак, 20.00 сати, Књажевскосрпскомтеатар, Крагујевац.
Цео програм легендарног крагујевачког оперетскогкабаретскогораторијума посвећен је бендовима и песмама са Арсенал Феста 05!!!

Прва седница Привредног савета града Крагујевца

Привредни савет града Крагујевца јуче прву седницу ће одржати у новом саставу.Задатак Савета је давање иницијатива у вези економског развоја Крагујевца, разматрање Стратегија и планова економског развоја Града као и њиховог спровођења, доношење закључака, препорука и мишљења од важности за унапређење пословне климе у локалној заједници.Савет броји 20 чланова од чега Највећи број чине представници привредног сектора Града, а председник је Заменик градоначелника Небојша Здравковић.

Време сунчано и топло

Данас у Крагујевцу се очекује сунчано и топло време са температуром до 25 степени са слабим југоисточним ветром до 2м/с.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.