Вести КГ – данас комеморација и сахрана Бориса Аранђеловића

Комеморација и сахрана Бориса Аранђеловића, време претежно сунчано...

Сахрана ће се одржати у 13 часова на гробљу у Белошевцу. Борис Аранђеловић преминуо је у четвртак у Ротердаму после дуге и тешке болести, у 67. години.

Борис Аранђеловић из групе „Смак“ преминуо је у Холандији где је живео последњих 25 година.

Рођен у Крагујевцу 13. октобра 1948. године, Борис је у „Смак“ дошао 1973. као певач познат по високим регистрима, што га је чинило посебним на сцени и што је његовим песмама давало посебан шмек.

Како је сам рекао, није имао аудицију, већ је познавао једног од музичара и када је бенду, у ком су до тада певали Слободан Коминац и Милорад Петровић, отпевао „Child in time“, рођен је „Смак“. Сложене мелодије и ритмична комплексност „Смака“ за њега нису били тежак терет и изванредно је изводио песме бенда.

Одселио се у Холандију пре 25 година, и тамо је живео, али се повремено враћао у Србију да одржи понеки концерт са бендом. Наступи „Смака“ у Србији увек су били концерти за које се тражила карта више.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је пет беба – две девојчице и три дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује претежно сунчано и топло време.

Минимална дневна температура 21°Ц, максимална дневна температура од 31°Ц.

Дуваће источни ветар брзином од 3 м/с.

Влажност ваздуха 37%, док ће УВ индекс бити 7,5.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.