Вести КГ – и после затвора наставља са крађама

И после затвора наставља по старом, време сунчано и ветровито, роде вредне...

Александра Пејдо (36) из Крагујевца, која је месецима харала по фризерским салонима и пљачкала муштерије, поново је ухапшена након што је украла новчаник 1 пацијенту у зубарској ординацији.

Пејд је, као и прошлог пута, опет пуштена да се брани са слободе, а против ње је поднета кривична пријава у редовном поступку, сазнаје Курир.

Камере је снимиле

Маријан Стојановић (27) из Крагујевца опљачкан је 2. септембра у зубарској ординацији. Према његовим речима, новчаник из торбе која је остала у чекаоници украла је трудница.

– Седео сам на зубарској столици кад је дошла та жена. Она је питала зубара да ли може да закаже преглед за свог мужа, и док је он записивао податке, окренула се и прошетала до чекаонице. Тамо се налазила моја торба у којој су били лаптоп, мобилни телефон и новчаник. Кад је одлазила, из торбе је узела новчаник, што су камере забележиле – рекао је Стојановић и додао да ни њему ни зубару понашање труднице није било необично.

Кад је приметио да му нема новчаника, он и зубар су се дали у потеру за мистериозном трудницом.

Узела сав новац

– Тражили смо је по граду, распитивали се и пријавили полицији крађу. У неком тренутку сам посумњао да сам још једна жртва жене која је претходно харала по фризерским салонима – рекао нам је Стојановић и додао да жена која га је опљачкала има између тридесет и четрдесет година.

– У новчанику сам имао новац за кирију, лекове за дете, као и сва документа и картице. Полиција ми је касније вратила новчаник са документима, али новца нема – испричао је младић.

На видео-снимку до кога је Курир дошао види се да је Александра носила перику, јер је након снимака постала препознатљива. У тужилаштву у Крагујевцу кажу да до петка нису добили пријаву против пејд.

Као на филму
ВАРА ЉУДЕ НА ИСТИ НАЧИН

Александра Пејдо ухапшена је крајем августа, а сумња се да је месецима обилазила фризерске салоне широм земље и крала новчанике муштеријама. Пејд је увек имала исти приступ, фризерима је говорила да долази да закаже фарбање и да погледа боје, и док су они записивали податке, узимала је новчанике муштеријама у чекаоници.

Извор: курир.рс

И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је осам беба – четири девојчице и четири дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и ветровито време.

Минимална дневна температура 19°Ц, максимална дневна температура од 27°Ц.

Дуваће јужни и југоисточни ветар брзином од 3,8 м/с.

Влажност ваздуха 35%, док ће УВ индекс бити 7.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.