Вести КГ – крала по фризерским салонима

Време сунчано, запрашивање комараца, бејби бум....

Најава искључења за дан: 02.07.2015.

  • Због сече растиња у времену од 9 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у делу насеља Горња Сабанта.
  • Због премонтиравања стубова у времену од 9 до 15 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Марка Симовића и Ветерничкој иу делу насеља Маслошево.
  • Због радова на растављачу у времену од 9 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Вињишта.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Због сумње да је крала од људи у фризерским салонима на подручју Пожаревца и Великог Градишта, против 36-годишње Крагујевчанке поднета кривична пријава.

Крагујевчанка се терети да је у фризерским салонима, користећи непажњу муштерија, из торби узимала новац и друго, као и лична документа.

Тиме је остварила имовинску корист од 460 евра и 58.450 динара.

Полиција је већи део украдених предмета нашла и вратила оштећенима.

Кривична пријава достављена је Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.Друга акција третирања зелених површина против комараца биће изведена у петак, трећег јула, уколико временски услови буду повољни.

Акција ће бити изведена око поднева иу раним вечерњим сатима препаратом који је безопасан за људе, али може неповољно утицати на пчеле.

Зелене површине у граду биће третиране и против крпеља, у уторак, седмог јула.Крагујевац се овог јутра пробудио богатији за десет беба из девет порођаја.

У протеклих 24х рођено шест девојчица (две близнакиње) и четири дечака.У Крагујевцу ће данас бити сунчано и топлије, са температуром до 28 степени.

Ветар ће бити слаб и умерен, северни до 5,2 м/с.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.