Вести КГ – млада певачица крала у продавници

Млада певачица крала у продавници, време претежно облачно, роде вредне...

Тијана Цогољевић, прошлогодишња финалисткиња музичког такмичења „Пинкове звезде“, ухваћена је у крађи мандарина у једном маркету! Певачица у тој акцији није била сама, већ је с њом била њена најбоља другарица.

– Тијана је са пријатељицом дошла у наш маркет, где иначе често купује. Вртеле су се око рафова, а онда су шапутале код дела за воће и поврће. Затим су узеле неколико мандарина и ставиле у торбу. Међутим, кад су кренуле ка излазу, радник их је зауставио и тражио им да покажу шта су ставиле у торбу, јер су их камере снимиле. Тијана је тад поцрвенела. Почела је да се правда како је она финалисткиња музичког такмичења и да не краде, већ је то несвесно урадила. Молила је да никоме ништа не причају јер због крађе може да остане без тезги. Иначе, рачун је био само 36 динара – испричао нам је један од радника.

Наша сазнања потврдила је Тијана.

– Од класичне музике не могу да преживим, па зато узимам мандарине. Ето, школујем се из љубави, а овако крадем и просим – кроз смех је рекла певачица.

Извор: курир.рс

И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је пет беба – три девојчице и два дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује претежно облачно време.

Минимална дневна температура 1°Ц, максимална дневна температура од 9°Ц.

Дуваће југоисточни ветар брзином од 2,3 м/с.

Влажност ваздуха 79%, док ће УВ индекс бити 1.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.