Вести КГ – млади пливачи успешни на првенству Србије

Млади пливачи успешни, веома топло време....

Најава искључења за дан: 16.07.2015.

  • Због ремонта трафостанице у времену 09:00-15:00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Пивара.
  • Због сече растиња на траси далековода у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Лужнице, Церовац, Десимировац, Пајазитово, Грбице, Рогојевац и Кутлово.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Крагујевачки пливачи су били успешни на првенству Србије за пионире.

Првенство је одржано у Београду. Крагујевчани су освојили 15 медаља, међу којима су три златне.

Пливачи Милош Карић и Илија Стевановић освојили су седам медаља за Раднички. Злато је освојио Карић.

Задовољан је и тренер Радничког, Александар Илић, који наглашава да је поносан на ове момке и да су овакви резултати неочекивани.

Пливачи Пирата освојили су осам других медаља, међу којима се истакао Лука Младеновић са два златна одличја.

Наредног викенда у Београду ће бити одржано првенство државе за кадете, јуниоре и сениоре на којем ће крагујевачки пливачи покушати да понове успехе.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је пет беба – четири девојчице и један дечак.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и топло време.

Температура од 34°Ц.

Дуваће слаб северни ветар од 2 м/с.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.