Вести КГ – могућа олуја са грмљавином

Данас завршни испит мале матуре, могућа олуја...

Најава искључења за дан 17.06.2015.  ЕД Електрошумадија Крагујевцу.

  • Због радова у трафостаници у времену од 09.00 урадите 11.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Станоја Главаша, Шантићева, Хајдук Вељкова, део улице Кнеза Михаила, Душана Урошевића, Рајка Јовановића и Мирка Стојисављевића.
  • Због сече растиња на тараси нисконапонске мреже у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у викенд насељу Собовица.
  • Због сече растиња на траси нисконапонске мреже у времену од 09.00 урадите 13.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Комаричка и део Балканске улице.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Данашње јутро освануло у Крагујевцу је богатије за четири бебе – девојчице.Данас у Крагујевцу је могућа олуја са грмљавином.

Минимална дневна температура биће 11, максимална 20˚Ц.

Дуваће ветар брзином од 12 км / х.Ученици осмог разреда у Србији јуче су полагали испит из математике у оквиру завршног испита, чији ће се резултати бодовати приликом уписа у средње школе.

Решења теста из математике можете погледати ОВДЕ.

Осмаци ће данас решавати комбиновани тест са питањима из биологије, географије, историје, физике и хемије, док су у понедељак полагали испит из српског језика, односно матерњег језика.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.