Вести КГ – мотоциклиста теже повређен

Мотоциклиста теже повређен, у Великом парку летња сцена, облачно време...

Најава искључења за дан: 24.06.2015.

  • Због исправљања армирано-бетонских стубова у времену од 10.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Корићани, ка Макс алатима.
  • Због ревизије мреже у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Собовица, Војиновац, део Церовца, Чумић – млин и део Лужница.
  • Због радова на растављачу у времену од 09.00 до 15.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Влакча – Швабићи.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевац ће накнадно обавестити потрошаче.Један мотоциклиста теже је повређен у саобраћајној несрећи која се догодила у току ноћи у Крагујевцу, речено је агенцији Бета у градској служби Хитне помоћи.

Несрећа се догодила у 2.17 сати после поноћи, када је мотоциклиста оборен у приградском насељу Церовац.У министраству грађевинарства oве недеље требало би да буде потписан уговор са представницима Града Крагујевца о финансирању комплетне реконструкције kартинг стазе у Великом парку коју ће користити млади.

Држава је определила два и по милиона динара за обнову овог  спортско рекративног објекта. То је и почетак реализације летњих садржаја на отвореном, јер се очекује да од августа у Крагујевцу заживи летња сцена.

Замисао је да простор који и сада привлачи најмлађе Крагујевчане буде обједињен у комплексу у близини тениских терена.

Сцену димензија осам пута осам метара, за коју ће бити разматрана разноврсна идејна решења, користиће сва градска културна, уметничка неафирмисана друштва, која ће бити бирана на конкурсу.

Колико су млади заинтересовани говори и чињеница да у граду функционише шест Омладинских позоришта. Припремање терена подразумева ангажовање администрације и инфраструктуру.

Град Крагујевац у овом пројекту учествује обезбеђивањем простора, електричне енергије и осталих неопходних средстава. Циљ је да се цео потез горњег дела Парка намени младима који ће учествовати у разним културним активностима.Данашње јутро освануло је богатије у Крагујевцу за шест беба.

У последњих 24 сата у Крагујевцу, рођене су четири девојчице и два дечака.У Крагујевцу ће данас бити претежно облачно. Температура испод просека за ово доба године.

Дуваће слаб североисточни ветар брзином 3м/с.

Најнижа температура ваздуха биће 9°Ц максимална температура 20°Ц. Могућност падавина у вечерњим сатима.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.