Вести КГ – не препоручује се купање на језеру у Шумарицама

Најављена искључења струје за данас, претежно сунчано, роде доносе лепе вести...

Најава искључења електричне енергије за уторак 22.06.2015. године:

  • Због радова на мрежи никонапонској у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у ул.Расинског одреда.Због радова у трафостаници у времену од 08.30 до 10.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Десимировац.Због сече растиња у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Драча и Корићани.Због замене мерног уређаја у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Светозара Марковића бр. 101, улаз 1 и 2.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Анализа Института за јавно здравље Крагујевац, показала је да је вода на језеру Шумарице микробиолошки неисправна, тако да се пливање не препоручује.

Савет за све оне који се ипак одлуче да потраже спас од врућине купањем у језеру јесте да никако не гутају воду приликом пливања, да носе заштитне наочаре и обавезно туширање после купања.Овога јутра рода нам доноси лепе вести из насег породилишта.

За последња 24 часа рођене су 3 бебе – две девојчице и један дечак.У Крагујевцу ће данас бити претежно сунчано и прохладно за ово доба године.

Дуваће слаб североисточни ветар брзином3м/с.

Најнижа температура ваздуха биће 9 ° Ц максимална температура 23 ° Ц.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.