ВЕСТИ КГ – Ово је прави бејби бум!!!!

После ружних вести које су постале заштитни знак града коначно и једна лепа вест и то из породилишта

Најава искључења за дан: 16.09.2015.

  • Због сече растиња и реконструкције нисконапонске мреже у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Нате Радуловић са околним улицама у насељу Станово, село Доње Комарице, Ресник-Церјак и Доња Сабанта-средња мала.
  • Због Ремонта, прегледа и испитивања трафостанице у времену 09:00-13:00 сати, доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улицама Града Сирена, Саве Ковачевића-непарна страна, Владике Николаја Велимировић, Змај Јовина, Стевана Сремца, Миливоја Живановић, део ул.Николе Пашић.
  • Због Замене мерног уређаја у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Копаоничка бр.11 улаз 1, и у Ердечу потрошачима око школе.
  • Због Подизања армирано-бетонских стубова у времену 09:00-14:00 сати, доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Рогојевац, Кутлово, Велики Шењ, Добрача, и Мала Врбица.
  • Због Замене изолатора у времену 9:00-12:00 сати, доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Корићани-Дрењак.
    Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, радови биће одложени.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.За новог тренера Радничког 1923 изабран је Радован Радаковић, бивши голман који је у тренерској каријери предовдио Младеновац, Смедерево и Колубару.

Радован Радаковић рођен је 1971. године у Земуну, где је и започео каријеру, а потом је чувао мрежу Обилића, БСК-а из Батајнице, чачанског Борца, Стандард Лијежа и Тилеура (Белгија), крагујевачког Радничког, београдског Партизана, аустријског Штурма, Вождовца и лазаревачке Колубаре.

Два пута је био на голу репрезентације Југославије (2001), у квалификацијама за Светско првенство против Русије у Москви (1: 1) и против Фарских Острва (6: 0) у Београду.

За Раднички је бранио од 1999. до 2000. године, на 40 утакмица.После ружних вести које су постале заштитни знак града коначно и једна лепа вест и то из породилишта.

За последња 24 часа рођено је седамнаест  беба – једанаест  девојчица и шест дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и пријатно  време. Прави дан за прелепу шетњу до Шумарица и осталих КГ излетишта.

Јутарња  температура биће од 13 до 20°Ц, максимална дневна температура од 30°Ц.

Дуваће источни ветар брзином од 2,5 м/с.

 

 

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.