Вести КГ – почела исплата студентских кредита и стипендија

Облачно и кишовито време, почињу Дани архитектуре 2015...

Најава Искључења за дан 18.06.2015. године ЕД Електрошумадија Крагујевац:

Због провере напајања извода у времену од 09.00 урадите 13.00 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Горњомилановачкој, Ариљској, Прилепској, 1300 Каплара, Власинска, Ваљевска и Ивана Цанкара 1-17.
Због затезања мрежи у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Лужнице.
Због премонтиравања стубова у времену од 10.00 до 14.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Добојској и Партизанској од школе према старом Ердечу и део насеља Каменица.
Због сече растиња у времену од 09.00 урадите 12.00 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Краљевачког батаљона, око семафора и драгстор и Краља Милутина од 87 – 151.
Због замене мерног уређаја у времену од 09.00 урадити 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Николе Пашића 16, улаз 1 и 2.
Због замене за домашно прикључка у времену од 09.00 урадите 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у делу Савиног брда у Теферичу.
Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Студентски кредити и стипендије за месец јул почели су да се исплаћују јуче, 17. јуна.

Примаоци кредита ће морати да да на својим факултетима подигну чек који могу да наплате у свим експозитурама UniCredit банке или на исплатним местима Поште Србије у Блацу, Бујановцу, Бору, Крагујевцу, Прокупљу, Косовској Митровици, Лепосавићу, Звечану и Лешку. Студентима који примају стипендију новац ће бити уплаћен на текући рачун у UniCredit банци.

Студентима ће бити уплаћена осма рата кредита и стипендија у износу од 8.400 динара.У Крагујевцу данас почињу Дани архитектуре 2015.

Манифестација, коју организује Инжењерска комора Србије у сарадњи са регионалним центром Крагујевац промовисаће архитектуру града, али и актуелно стање у овој професији у Србији.У Крагујевцу ће данас бити претежно облачно време, повремено са слабом кишом.

Дуваће слаб до умерен северозападни ветар брзином од 4,5 м/с. Максимална дневна температура до 19°Ц

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.