Вести КГ – погинуо док чистио бунар

Трагична смрт, преподне сунчано, поподне могућа киша...

Најава искључења за дан: 03.08.2015.

  • Због радова на нисконапонској мрежи у времену од 08:30 до 12 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у делу насаља Горња Сабанта – дом.
  • Због радова на трафостаници у времену од 08 до 10 сати доћи ће до кратког прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Прњавор – викенд насеље.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 08:30 до 13:30 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима зграде у улици Светогорској број 9.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Један старији мушкарац је изгубио живот док је чистио бунар на свом имању у Доњој Врбави.

Мештанин гружанског села Доња Врбава Милош Дмитрић (78), сишао је у бунар и укључио бензинску пумпу како би га очистио, након чега се угушио од отровних гасова.

Рајко Обрадовић (25) из суседног села Бело Поље је покушао да му помогне, али је том приликом и он остао без свести и хитно пребачен у болницу у Горњем Милановцу, а потом у Клинички центар у Крагујевцу.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је пет беба – две девојчице и три дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује преподне сунчано а поподне развој облачности.

Минимална дневна температура 20°Ц, максимална дневна температура од 31°Ц.

Дуваће источни и југосисточни ветар брзином од 3 м/с.

Влажност ваздуха 67%, док ће УВ индекс бити 8.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.