Вести КГ – пожар уништио важну докуметнацију

Данас најтоплији дан ове године....

У пожару у згради општине, уништена је комплетна архива грађевинске и комуналне инспекције и инспекције за саобраћај и путеве.

Са шестог спрата измештено је 35 радника и распоређено у просторије Комуналне полиције, Предузећа за изградњу града и Бизнис иновационог центра. Без обзира на отежане услове за рад, сви инспектори су били на терену, саопштавају из Градске управе.

Што се тиче грађана, пријаве за поменуте инспекције и даље се примају на централном шалтеру писарнице у згради Градске управе.

На одржаној ванредној седници Градског већа донета је одлука о образовању Комисије за утврђивање и процену штете настале од пожара. Извештаји о оштећењима биће завршени до 08. јула.Ватерполисти Радничког рођени 2000. године и касније, бориће се за медаљу на финалном турниру Првенства Србије.

Они су у полуфиналу, одржаном у Крагујевцу, поделили прво место са Партизаном.

Поред Радничког и Партизана, пласман на завршни турнир изборили су још Бањица и Црвена звезда, два првопласирана тима друге групе.Најава искључења за дан: 08.07.2015.

  • Због сече растиња у времену 9:00-12:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Каменица.
  • Због замене постоља осигурача у времену 09:00-11:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Собовица, викенд насеље.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

Данашње јутро у Крагујевцу освануло је богатије за 12 беба – шест девојчица и шест дечака.У Крагујевцу ће данас бити претежно сунчано и веома топло.

Дуваће слаб југозападни ветар брзином до 4 м/с.

Најнижа температура биће 20°Ц, максимална температура до 36 ° Ц

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.