Вести КГ – прекинут штрајк на Шумадија сајму

Прекинут штрајк на Шумадија сајму, време сунчано и топло, роде вредне....

Најава искључења за дан: 22.07.2015.

  • Због провере развода ниског напона у времену до 08 до 09 сати доћи че до кратког прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у делу улице Краљевачког батаљона.
  • Због радова на трафостаници у времену од 07 до 11 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улицама Браће Пољаковић, Париске комуне, Војводе Степе и део улице Др. Јована Ристића.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 07:30 до 12 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима зграде у улици Светогорској број 7.
  • Због радова на трафостаници у времену од 07 до 11 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улицама Српских добровољаца, Алексе Дундић, Каменичка, Јадранска, Драгољуба Миловановића Бене и Чиче од Романије.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Након договора запослених на „Шумадија сајму“ са Градоначелником Крагујевца о прекиду штрајка, постигнут је и договор о постављању нового директора овог предузећа.

На функцију новог директора крагујевачког „Шумадија сајма“, једногласно је изабран Душан Петковић. Претходно је, сада бивши директор Кумбуровић, поднео оставку на ту функцију.

Новоизабрани директор је изразио намеру да пословање овог предузећа доведе у нормално стање и сајмиште врати на прави пут након вишегодишњег урушавања.

Један од првих корака је постављање менаџмента предузећа које ће водити рачуна да се пословање предузећа води на најбољи могући начин.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је шест беба – четири девојчице и два дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и веома топло време.

Минимална дневна температура 17°Ц, максимална дневна температура од 34°Ц.

Дуваће слаб источни и југоисточни ветар брзином од 1,6 м/с.

Влажност ваздуха 37%, док ће УВ индекс бити 5,9.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.