Вести КГ – продаје се КБМ банка, сунчано време…

Роман Абрамович купује КБМ банку, без струје неколико насеља, роде биле заузете, а време променљиво...

Због сече растиња на траси далековода и затезања мрежи у времену од 10 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Страгари – Танаска Рајића, ка задрузи и Страгари – Чубура и Баћинац.

Због затезања мреже ниског напона у времену од 9 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Петровац, према Н. Милановцу.

Због замене мерног уређаја у времену од 9 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у Улици Светозара Марковића 89.

Због радова у трафостаници у времену од 11 до 13 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Добрице Милутиновића, Багрданској, Душана Урошевића, Милана Обрадовића, Мирка Стојисављевића, Рајка Јовановића.

Због уградње осигурачке летве у времену од 9 до 11 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Кнеза Михаила бр. 125 – 153, Шантићевој, Хајдук Вељковој, Станоја Главаша.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Руски милијардер Роман Абрамович жели да купи крагујевачку КБМ банку за три милиона евра, наводи више извора из банкарских кругова. Ова вест “ дигла је на ноге “ целу јавност и готово да нема медија који не полемише о томе.

Власник крагујевачке банке – Нова кредитна банка из Марибора, преговарала је с Абрамовичем о продаји 89, 53 одсто капитала КБМ банке.

Са руским олигархом Словенци су, како пише Блиц, договорили да цени од три милиона евра.

Према наводима Блица, Абрамович о куповини банке у Србији преговара преко свог инвестиционог фонда Лондонског Милхаус Капитал који је основао 2001.

У словеначкој Новој кредитној банци потврдили су да је продаја њихове банке у Крагујевцу у току и напоменули су да Због тога не могу да кометаришу детаље поступка.

У народној банци Србије засад не знају ништа о куповини крагујевачке банке, пише Блиц.

За куповину, то јест стицање власништва у КБМ банци ад Крагујевац Народна банка Србије се званично није обратила ниједна компанија – наведено је одговору НБС је, преноси Блиц.Из Крагујевачког породилишта, као и скоро сваког дана, радосне вести.

Рода нас је овог јутра обрадовала са пет беба – рођено је три дечака и две девојчице.Данас у Крагујевцу сунчано. Ипак …

Иако нас очекује сунчано време и 27 сепени у првом делу дана. поподне је могућа облачност са повременим пљусковима и грмљавином.

Вероватноћа за падавине је 41%.

Индекс УВ зрачења 7, што је високо па препоручујемо да децу и себе посебно заштитите.

Код хроничних болесника у другом делу дана могуће појачане тегобе.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.