Вести КГ – расписан конкурс за именовање директора три комунална предузећа

Ррасписан конкурс за именовање директора три комунална предузећа, време местимично облачно, роде вредне...

Комисија за именовање директора јавних и јавно комуналних предузећа, чији је оснивач град Крагујевац, обавештава све заинтересоване кандидате да је објављен конкурс за директоре јавно комуналних предузећа: “Водовод и канализација“, “Градске тржнице“ и “Чистоћа“.

Оглас о јавном конкурсу за именовање директора та три комунална предузећа чији је оснивач Град Крагујевац расписан је 6. јануара 2016. године у Службеном гласнику Републике Србије, број 1/2016 и у Дневном листу “Данас“.

На XV седници Комисије за именовање директора јавних и јавно комуналних предузећа Одлуком је утврђено да рок за подношење пријава кандидата тече од 7. јанура, а пријаве се могу подносити до 5. фебруара.

Пријаве на Јавни конкурс са неопходном документацијом и доказима о испуњавању услова прописаних конкурсом, кандидати достављају Комисији за именовање директора лично у пријемној кацеларији зграде Града или путем поште.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је седам беба – две девојчице и пет дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује местимично облачно време.

Минимална дневна температура -2°Ц, максимална дневна температура од 7°Ц.

Дуваће југоисточни ветар брзином од 23 м/с.

Влажност ваздуха 95%, док ће УВ индекс бити 10

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.