Вести КГ – терористички напади у Крагујевцу?

Време местимично облачно са сунчаним интервалима, роде вредне данас....

Најава искључења за дан: 30.06.2015.

  • Због сече растиња у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Каменица.
  • Због исправљања армирано бетонских стубова у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Горња Сабанта.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Светозара Марковића број 99.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.У Србији постоји 10 до 15 особа које су спремне да у сваком тренутку изврше терористички напад, показују подаци до којих су дошле српске безбедносне службе. Из тог разлога опрез треба да буде на максимуму.

Српске безбедносне службе будно прате ове особе, или њихове мете би могли да буду велики центри центри у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, и другим местима, кажу стручњаци за безедност.

Професор Факултета безбедности Зоран Драгишић рекао је да у свакој земљи, па и Србији постоје „меки“ циљеви, то су концерти, тржни центри и друга места где се окупљају људи масовно па су из тог разлога привлачни за терористе.

„Ипак треба знати да БИА држи под присмотром све потенцијалне мете и она врло добро зна ко су особе које су спремне на терористичке напада, има их највише 15“, каже Зоран Драгишић, док Војно-политички коментатор Љубодраг Стојадиновић каже да у Србији постоји могућност појаве „транзитног тероризма“.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је 6 беба – три девојчице и три дечака.У Крагујевцу ће данас бити претежно облачно време уз могућу појаву слабе кише током дана. На снази је жути метеоаларм због могуће појаве грмљавине или пљускова локалног типа. Од среде побољшање и стабилизација времена уз константне сунчеве интервале.

Дуваће ветар брзином 3,9 м/с, притисак 1021 мБар-.

Максимална дневна температура до 27°Ц.

Ц

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.