Вести КГ – у Крагујевцу 311 милионера

У Крагујевцу 311 милионера, време сунчано и топло, роде вредне...

Најава искључења за дан: 11.08.2015.

  • Због ремонта трафостанице „Чехословачко гробље“ у времену од 08 до 16 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у деловима насеља: Шумарице, Станово, Мале Пчелице, Грошница, Великио поље, Ћава, Корићани, Ердеч, Козујево.
  • Због прегледа и испитивања трафостанице у времену од 08:30 до 13:30 доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улицама Марка Крстића, Нобелова, Јелене Карађорђевић и Другого српског устанка, затим у улицама Милоја Живановића, Стевана Сремца, део улице Града Сирена и улице Николе Пашића.
  • Због сече растиња на траси далековода у времену од 07:30 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Дулене и Доброселица.
  • Због подизања армирано-бетонских стубова, премотниравања стубова и затезања мреже у времену од 07:30 до 14 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Цветојевац – задруга, Рамаћа – поточари и дом и у улицама Ружице Бојовић и Крфској.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Према подацима пореске управе у Крагујевцу тренутно има 311 милионера, односно људи који су у претходној години остварили доходак већи од 2.211.336 динара.

Број Крагујевчана који су у 2013. години пријавили милионске приходе био је 338, тако да на основу подата за 2014. годину имамо смањење од 8 процената.

На нивоу Србије број милионера износи 18.323, а највише их је у Београду и то 12.851.

Што се тиче градова у окружењу Краљево има 93, Крушевац 96, Ужице 143, а Чачак 105 регистрованих милионера.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је три бебе – једна девојчица и два дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и веома топло време.

Минимална дневна температура 19°Ц, максимална дневна температура од 32°Ц.

Дуваће источни и југоисточни ветар брзином од 1,5 м/с.

Влажност ваздуха 28%, док ће УВ индекс бити 9.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.