Вести КГ – ухапшен због насиља у породици

Насиље у породици, веома топло, бејби бум...

Најава искључења за дан: 17.07.2015.

  • Због ремонта трафостанице у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у следећим деловима улица: Др Илије Коловић, Драгољуба Миловановића, Каменичке, Српских добровољаца.
  • Због сече растиња на траси далековода у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Ресник, Нови Милановац, део насеља Цветојевац, Прњавор, Ботуње, Доње Комарице и део насеља Корман.
  • Због мерења електроенергетских вредности у времену 08:00-10:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Церовац.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Г.З. је готово свакодневно и физички и психички злостављао осам година млађу супругу. Случај је откривен крајем прошле недеље, када је завршила у болници.

– Стално ју је тукао, међутим, она се плашила и за себе и за њихово седмогодишње дете и избегавала да га пријави полицији. Трауме које је доживела крајем прошле недеље постоје само у филмовима. Била је у њиховом стану. Срећом, па њихово дете није било ту, јер је ГЗ дошао пијан. Чим је видео, почео је да је малтретира и вређа називајући је курвом и свакаквим погрдним именима. То му није било довољно. Почео је да је тера да се обеси! Викао је на њу, приморавао је на самоубиство и говорио јој да хоће да гледа како умире! Када је несрећница рекла да то неће учинити, крвнички ју је претукао рукама и ногама по глави и телу, док је она лежала на поду собе – прича за „Ало“ наш суграђанин и додаје да њеном кошмару, нажалост, ни ту није био крај, јер јој је муж запретио да неће доживети наредни дан пошто ће је заклати!

Случај је откривен када се супруга Г.З. јавила лекарима због болова које је трпела након што је претучена. Одмах је позвана полиција.

Чим је полиција обавештена о овом случају, патрола је упућена у стан ГЗ како би привела насилника. Међутим, он није био у стану, а полицији се сам предао тек након викенда, када се појавио у полицијској станици у пратњи свог адвоката.

Извор: Ало

И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је тринаест беба – шест девојчица и седам дечака.У Крагујевцу данас сунчано и веома топло.

Дуваће слаб до умерен источни и југоисточни ветар.

Јутарња температура ће износити око 19 степена, а највиша дневна до 37 степени.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.