Вести КГ – због невезивања појаса 11.000 санкционисаних

Најава искључења за дан: 18.08.2015. Због ремонта нисконапонске мреже у времену од 07 до 10 сати доћи ће

Најава искључења за дан: 18.08.2015.

  • Због ремонта нисконапонске мреже у времену од 07 до 10 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улицама Пере Миливојевића, Драге Тодоривћа, Радована Мићовића и околних мањих улица.
  • Због прегледа и замене мерних уређаја у времену од 08:30 до 14:30 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије у улици Незнаног јунака 3.
  • Због сече растиња на траси далековода у времену од 07 до 13:30 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије у насељу Бешњаја – противградна станица и бивше одмаралиште.
  • Због радова на нисконапонској мрежи у времену од 0730 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије у насељу Петровац – око школе.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Начелник Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова Србије Владимир Ребић изјавио је да у току претхедне седмице казњене више од 7.000 возача и путника који нису били везани сигурносним појасем.

„За првих седам месеци ове години откривено је више од 90.000 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, што је за 53,6 посто више него у истом периоду претходне години ‘, рекао је Ребић.

Он је истакао да бројна истраживања показују да везивање сигурносног појаса смањује ризик страдања за 50 процената на предњем и 75 процената на задњем седишту, због чега се, према његовим речима, и спроводе појачане контроле.

Од почетка акције појачане контроле некоришћења сигурносног појаса више од 11 хиљада особа санкционисано је прекршајно, од чега је више од 500 кажњено због некоришћења сигурносног појаса на задњем седишту.

Само током јула откривено је 14.828 прекршаја, што је за осам посто више него у истом периоду 2014. године, када је регистрован 13.731 прекршај.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је седам беба – четири девојчице и три дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује облачно време са могућим падавина.

Минимална дневна температура 15°Ц, максимална дневна температура од 26°Ц.

Дуваће северозападни ветар брзином од 4 м/с.

Влажност ваздуха 69%, док ће УВ индекс бити 6.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.