Због реновирања ТИЦ на новој локацији

Туристички информативни центар Градске туристичке организације "Крагујевац" привремено је пресељен и ради на новој локацији због реновирања простора

Туристички информативни центар Градске туристичке организације „Крагујевац“ привремено је пресељен и ради на новој локацији због реновирања простора у којем се до сада налазио.

ТИЦ ради уобичајено, радним даном од 8 до 20 сати и суботом 8-15 сати у улици др Зорана Ђинђића број 7, преко пута Градског дома, у просторијама „Шумадија сајма“, где иначе ради и Агенција за туризам.

На тој локацији ТИЦ ће радити до завршетка радова који се обављају по пројекту који финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, а који реализује Градска стамбена агенција из Крагујевца. После спроведене законске процедуре грађевинске радове изводи фирма „Симон инжењеринг“. Планирано је да реновирање ТИЦ-а буде завршено до краја децембра.

У години када крагујевачки инфо центар као један од најстаријих у Србији обележава 30 година успешног рада, Градска туристичка организација Крагујевац је после урађеног пројекта адаптације и уређења ентеријера обезбедила 2,5 милиона динара за ове радове.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.