АРСЕНАЛ ФЕСТ ДОВОДИ ЈОСИПУ ЛИСАЦ У КРАГУЈЕВАЦ

Легендарна певачица Јосипа Лисац, у оквиру турнеје којом прославља 50 година каријере, на Светски дан музике 21. јуна

Легендарна певачица Јосипа Лисац, у оквиру турнеје којом прославља 50 година каријере, на Светски дан музике 21. јуна (20:00) одржаће свој први концерт у Крагујевцу, на Гарден Стејџу Арсенал Феста 07.

„Јако се веселим доласку у Крагујевац на Арсенал фестивал, на којем нисам никада наступала. Једно ново искуство за мене и прилика за поновни сусрет с неким старим пријатељима“, поручује Јосипа.

Чувена по хитовима какви су „Магла“, „Хир, хир, хир“, „Гђе Дунав љуби небо“, „Богиња“ и „Данас сам луда“, Јосипа ће наступити 21. јуна „нултог“, односно „бонус“ дана Арсенал Феста, на коме 22, 23. и 24. јуна свирају Антхраџ, Тхиеверy Цорпоратион, Дуб ФX, Дарко Рундек, Скиндред, Ана Поповић, Буззцоцкс и бројни други.

Улазница за Јосипин концерт на Гарден Стаге-у („Заставина башта“) може се купити искључиво у Дому омладине Крагујевца (Бранка Радичевића 1) и то за само 500 динара ако се на продајно место донесе претходно купљена улазница за једно или све три вечери Арсенал Феста!!! Без Арсеналове улазнице потребно је издвојити 1.000 динара за карту за Јосипин концерт 21. јуна.

Као специјални гост испред Јосипе Лисац ће наступити крагујевачка поп-рок група Агата.

инфо: Арсенал фест, Фото: Борис Везмар

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.