Jelen Air Guitar такмичење на Арсенал фесту Борис Арсенијевић освојио Ибанез гитару за крај такмичења

Jelen Air Guitar такмичење на Арсенал фесту Борис Арсенијевић освојио Ибанез гитару за крај такмичења...

Борис Арсенијевић из Крагујевца најбољи је „ваздушни“ гитариста, рок звезда и власник нове Ибанез електричне гитаре! Борис је победник треће, последње вечери такмичења Jelen Air Guitar, које је по први пут одржано у Крагујевцу на Арсенал Фесту, на Jelen Air Guitar бини.

70 такмицара надметало се током три вечери у симулирању свирања гитаре, уз скакање, гласне повике и певање, „скидајући“ препознатљиве покрете и стилове познатих светских гитариста. Младић из Крагујевца освојио је најпре публику, а онда и гитару, наступом уз песму Ozzy Osbourne-a „Crazy train“. Да подсетимо, захваљујући оригиналним наступима, куци су са новим Ибанез гитарама отишли и победници прве две вечери – Срђан и Урош Стевановић.

Jelen Air Guitar одржавао се сваке вечери трајања фестивала од 21:00 до 01:00. О најбољима је одлучивао жири, уз неизбежни глас публике, чије повике је мерила специјална машина – Букомер.

Сваки такмичар бирао је једну песму са списка познатих рок и хард рок нумера. Свим учесницима на располагању су били и одевни рок реквизити – кожне јакне, прслуци, мајице, перике итд. Право учешћа и јединствену шансу за рок доживљајем имали су сви пунолетни који су купили једно Јелен Пиво, уз које су добили купон за такмичење.

Јелен Пиво наставља традицију подржавања квалитетне музике, гитарског звука, добре атмосфере и дружења. Од Beer Fest-a до Exit-a, преко Jelen Live festivala до концерата Јелен части, Jelen Air Guitar  је још један повод за врхунску забаву.

3 коментара на “Jelen Air Guitar такмичење на Арсенал фесту Борис Арсенијевић освојио Ибанез гитару за крај такмичења

    1. Аутор

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.